foto

Sergej Dorogov

  • nar. 12.9.1959 (61 let)
    Shchuchinsk, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Odnaždy v Amerike, ili Čisto russkaja skazka
2014 Tajemství čtyř princezen
2012 Bolšaja ržaka
2008 Tarif Novogodnij
2007 Ljubov morkov
1998 Sočiněnije ko Dňu Pobědy
1982 Pokrovskije vorota (TV film)
Viděl jsem zrod nového světa - Rudé zvony

TV seriály

2016 Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
2012 Berega (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Sedina v borodu, bes v rebro (E38)
Strannyj užin (E08)
Soldaty 14 (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Borodinskaja bitva (E24)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Krovnik (S04E11)
Graffer (S04E10)
Dolg samuraja (S04E09)
další epizody (11)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
Kadětstvo (TV seriál)
Koněc sveta (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
I rab, i car (S01E01)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čert iz tabakerki (S01E01)
2003 Něotložka (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Častnyje syščiki (S01E14)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
2001 Marš Tureckogo (TV seriál)
Sekretnaja sotrudnica (S02E01)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky