foto

Sergej Dorogov

  • nar. 12.9.1959 (59 let)
    Shchuchinsk, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Odnaždy v Amerike, ili Čisto russkaja skazka
2014 Tajemství čtyř princezen
2012 Bolšaja ržaka
2008 Tarif Novogodnij
2007 Ljubov morkov
Marš Tureckogo 4: Dolg samuraja (TV film)
Marš Tureckogo 4: Duplet (TV film)
Marš Tureckogo 4: Dělo Tureckogo (TV film)
Marš Tureckogo 4: Graffer (TV film)
Marš Tureckogo 4: Grjaznaja istorija (TV film)
Marš Tureckogo 4: K jugu čerez jugo-zapad (TV film)
Marš Tureckogo 4: Kljukva (TV film)
Marš Tureckogo 4: Koněc světa (TV film)
Marš Tureckogo 4: Krovnik (TV film)
Marš Tureckogo 4: On oběščal věrnuťsja (TV film)
Marš Tureckogo 4: Triada (TV film)
2001 Marš Tureckogo 2: Sekretnaja sotrudnica (TV film)
1998 Sočiněnije ko Dňu Pobědy
1982 Pokrovskije vorota (TV film)
Viděl jsem zrod nového světa - Rudé zvony

TV seriály

2016 Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
2012 Berega (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Sedina v borodu, bes v rebro (E38)
Strannyj užin (E08)
Soldaty 14 (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Borodinskaja bitva (E24)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
Aeroport 2 (TV seriál)
Kadětstvo (TV seriál)
Koněc sveta (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Vyzov (TV seriál)
I rab, i car (S01E01)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čert iz tabakerki (S01E01)
2003 Něotložka (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace