foto

Melitta Hollós

  • nar. 29.4.1910
    Budapest, Rakousko-Uhersko
  • zem. 2002

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Amerikából jöttem, krimi komédiát hoztam (TV film)
1986 Házasságszédelgő (TV film)
1984 Ty zatracený živote
1977 Černé démanty (TV film)
1967 Othello Gyulaházán (TV film)
1964 Hattyúdal
1962 Manželství na dostatečnou
1960 Choditi po trávniku je dovoleno

TV seriály

1989 Eszmélet (TV seriál)
A szépség koldusa (E02)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Balatoni betyárok (E02)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1973 És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1972 Černé město (TV seriál)
Egy szál rózsa (E06)
Az áruló (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace