foto

Andrew Traucki

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 The Jungle
2012 The ABCs of Death
2010 Útes smrti
2007 Krvavá laguna

TV seriály

2012 Event Zero (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 The Jungle
2010 Útes smrti
2007 Krvavá laguna

Producentská filmografie

Filmy

2013 The Jungle

Herecká filmografie

Filmy

1989 Sweetie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace