foto

Barry Primus

  • nar. 16.2.1938 (81 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Breakable You
Flower
2015 Bad Hurt
Dinner with Family with Brett Gelman and Brett Gelman's Family
2014 Láska jako blázen
2008 Jackson
Oprávněné vraždy
2007 After Midnight
2005 Zlom vaz
2004 Milenka
2003 Frankie and Johnny Are Married
2001 15 minut
Dům života
James Dean (TV film)
1999 Černá a bílá
1997 Flipping
Zlaté pobřeží (TV film)
1996 Zločin století (TV film)
1995 Výměnný obchod (TV film)
Women of Spring Break, The (TV film)
1992 Noc a město
1991 Předem vinni
1990 Denial
Final Stage
Hodiny zoufalství
Torn Apart
1989 Amazonky z avokádové džungle smrti
1988 Kšeft za všechny prachy
1987 Stillwatch (TV film)
Talking Walls
The Stranger
1986 Jake Speed
Somrák z Beverly Hills
Vesmírný tábor
1985 Brotherly Love (TV film)
1984 Řeka
1983 Heart of Steel (TV film)
I Want to Live (TV film)
1982 Paper Dolls (TV film)
Portrait of a Showgirl (TV film)
Shooting, The (TV film)
1981 Bez zlého úmyslu
Jedni a druzí
Macbeth
1980 Heartland
Night Games
1979 Růže
1978 Avalanche
1977 New York, New York
Roger & Harry: The Mitera Target (TV film)
1975 Macchie solari
1974 Big Rose: Double Trouble (TV film)
Snadný výdělek
1973 Incident at Vichy (TV film)
1972 Bertha z dobytčáku
1971 Been Down So Long It Looks Like Up to Me
Talking with Thoreau
Von Richthofen a Brown
1970 Žena s tajenkou
1968 Bratrství
1962 When I'm Old Enough... Good-Bye!

TV seriály

2014 13 Nights of Elvira (TV seriál) - a.z.
1993 Akta X (TV seriál)
Stíny (S01E06)
Právo a pořádek (TV seriál)
Extended Family (S03E11)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Les Uns et les autres (TV seriál)
1977 Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)

Dokumentární

2010 MindFlux
1982 Making of 'Absence of Malice', The (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1992 Milenky
1990 Final Stage
20% Fiction

TV seriály

1998 V.I.P. (TV seriál)
1993 Tribeca (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Milenky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace