foto

Aki Kanada

  • nar. 18.8.1983 (36 let)
    Aichi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Eiga Mahócukai Precure! Kiseki no henšin! Cure Mofurun!
Fastening Days 2
2014 Eiga Precure All Stars New Stage 3: Eien no tomodači
Fastening Days
Wašimo
2010 Gekidžóban Metal Fight Beyblade vs Taijó: Šakunecu no šinrjakuša Sol Blaze
2009 The Asylum Session

TV seriály

2018 Marvel Future Avengers (TV seriál)
2017 Marvel Future Avengers (TV seriál)
2016 Brotherhood: Final Fantasy XV (TV seriál)
Mahócukai Precure! (TV seriál)
Phantasy Star Online 2 The Animation (TV seriál)
2015 Battle Spirits: Burning Soul (TV seriál)
2014 Dragon Collection (TV seriál)
Kaitó Joker (TV seriál)
2013 Beast Saga (TV seriál)
Jewelpet Happiness (TV seriál)
Korošija-san: The Hired Gun (TV seriál)
Line Offline Salaryman (TV seriál)
Wataši ga motenai no wa dó kangaete mo omaera ga warui! (TV seriál)
Čódžigen Game Neptune: The Animation (TV seriál)
2012 Ginga e Kickoff!! (TV seriál)
Jewelpet Kira Deco! (TV seriál)
Jormungand: Perfect Order (TV seriál)
Nacume júdžinčó ši (TV seriál)
Čójaku hjakunin iššu: Uta koi. (TV seriál)
2011 Astarotte no omoča! (TV seriál)
Jewelpet Sunshine (TV seriál)
Jú gi ó! Zexal (TV seriál)
Level E (TV seriál)
Metal Fight Beyblade: 4D (TV seriál)
Monsuno (TV seriál)
Nacume júdžinčó san (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
2010 Hetalia: World Series (TV seriál)
Jewelpet Tinkle (TV seriál)
2009 11 Eyes (TV seriál)
Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
Hetalia: Axis Powers (TV seriál)
Jewel Pet - Zvířátka z drahokamu (TV seriál)
K-ON! (TV seriál)
Zoku Nacume júdžinčó (TV seriál)
2008 Chocolate Underground (TV seriál)
Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Nacume júdžinčó (TV seriál)
Persona -trinity soul- (TV seriál)
Wellber no monogatari: Sisters of Wellber – Dai ni maku (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
2007 Code-E (TV seriál)
Šion no ó (TV seriál)
2006 Bakukjú Hit! Crash B-Daman (TV seriál)
Šinigami no Ballad (TV seriál)
2005 Capeta (TV seriál)
Eyeshield 21 (TV seriál)
Ginga densetsu Weed (TV seriál)
Idaten Jump (TV seriál)
2004 Aišiteru ze Baby (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace