foto

Alex Avery

  • nar. 6.8.1971 (49 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rangoon
Wallis: The Queen That Never Was
2015 Coalition (TV film)
The Ones Below
2012 The Grind
What You Will
2008 Poslední čas na lásku
2005 Útěk z Colditzu (TV film)
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)
2002 The Project (TV film)
2000 Quills - Perem markýze de Sade

TV seriály

2016 Blízký neznámý (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2015 The Coroner (TV seriál)
Gilt (S01E05)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 Smrt pod ochranou církve (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2012 In Organic We Trust

Divadelní záznam

2014 War Horse (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky