foto

Geraldine Singer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Army of One
Darlin
Extra Innings
2018 Mladí zabijáci
Zelená kniha
2017 Mudbound
Stejně tak jiný jako já
Uteč
2016 Elvis & Nixon
Svědectví (TV film)
Wild Oats
2015 Spatřil jsem světlo
2014 Děs po setmění
Zrození ďábla
2012 21 Jump street
Mighty Fine
2011 That's What I Am
The Ledge
Úkryt (TV film)
2010 Cigarettes et bas nylons (TV film)
2008 Ztráta diamantové slzy
2002 Murderous Camouflage

TV seriály

2020 Manhunt (TV seriál)
Join or Die (S02E08)
Bude líp (TV seriál)
New Orleans (S04E06)
2019 Watchmen (TV seriál)
Je léto a dochází nám led (E01)
The Purge (TV seriál)
Grief Box (S02E04)
Everything is Fine (S02E02)
Černá listina (TV seriál)
Dr. Hans Kohler (č. 33) (S06E01)
2018 Doktoři (TV seriál)
Rodinná záležitost (S01E08)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Spokojím se s tebou (S01E21)
2012 Nashville (TV seriál)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky