foto

Michael Vejar

  • nar. 25.6.1943 (75 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Babylon 5: Legenda o strážcích (TV film)
1999 Babylon 5: Volání do zbraně (TV film)
1998 Babylon 5: Na počátku (TV film)
1994 MacGyver: Ztracený poklad Atlantidy (TV film)
1987 Double Agent (TV film)
1985 Suburban Beat (TV film)
1984 Hawaiian Heat (TV film)

TV seriály

2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Aenarové (S04E14)
Zaujatí pozorovatelé (S04E11)
JAG (TV seriál)
Neznámý voják (S10E20)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kryostanice 12 (S04E05)
Válečná lest (S03E14)
Třetí hlídka (TV seriál)
Purgatory (S05E18)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Laboratoř v Carpenter Street (S03E11)
Rajiin (S03E04)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Na obslužné lávce (S02E12)
Nájezdníci (S02E06)
Stíny P'Jem (S01E14)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Civilizace (S01E08)
Nečekané setkání (S01E04)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Renesanční člověk (S07E23)
Friendship jedna (S07E20)
Prázdnota (S07E14)
další epizody (4)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vlastní krev (S07E09)
Unimatice nula, část druhá (S07E01)
Múza (S06E22)
další epizody (5)
1999 Křížová výprava (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Projekt Pathfinder (S06E10)
Bárka mrtvých (S06E03)
Skrytý obraz (S05E11)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Proti větru (S07E22)
Proměnlivá tvář zla (S07E20)
Ratatabum (S07E15)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Meditations on the Abyss (S05E14)
The Paragon of Animals (S05E03)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Valiant (S06E22)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Rok pekla II (S04E09)
Babylon 5 (TV seriál)
The Face of the Enemy (S04E17)
No Surrender, No Retreat (S04E15)
Rumors, Bargains and Lies (S04E13)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Úskalí a mělčiny (S06E02)
Stanice Empok (S05E24)
Světlo a temnota (S05E11)
1996 Ochránce (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
War Without End: Part Two (S03E17)
War Without End: Part One (S03E16)
Ship of Tears (S03E14)
další epizody (5)
1995 Legend (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Convictions (S03E02)
Přichází inkvizitor (S02E21)
Kde leží všechna čest (S02E14)
Akta X (TV seriál)
Kalusari (S02E21)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Geometrie Stínů (S02E03)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Hranice (S01E02)
1992 Odpadlík (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Fotograf (S07E13)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Dobrý rytíř MacGyver - 2. část (S07E08)
Dobrý rytíř MacGyver - 1. část (S07E07)
Násilník (S07E02)
další epizody (5)
1990 Zorro (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Hořká úroda (S06E09)
Drsní hoši (S06E01)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Boj o Tommyho Giordana (S04E11)
1988 Nulová šance (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Plnoletost (S01E18)
MacGyver (TV seriál)
Outsideři (S04E03)
Tajemství Parkerova domu (S04E01)
Vražedná nebesa (S03E20)
další epizody (5)
1987 MacGyver (TV seriál)
Zabiják (S03E08)
GX-1 (S03E06)
Bludný Holanďan (S03E04)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Dáma v modrém (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace