foto

Ricardo Chavira

  • nar. 1.9.1971 (47 let)
    San Antonio, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Richardo Antonio Chavira se narodil v rodině soudce Juana Antonia Chaviry ve městě San Antonio v Texasu roku 1971. Jeho rodina má německé, mexické a irské kořeny. Studoval na Kalifornské univerzitě a od roku 2000 je držitelem titulu Master Of Fine Arts, obor herectví. Poté začal naplno pracovat v zábavním průmyslu - jak na divadle, tak i v televizi. Jeho první výraznější rolí byla postava Ramona v seriálu ODPOČÍVEJ V POKOJI. Do povědomí diváků se však zapsal až úlohou Carlose Solise v oblíbené TV show ZOUFALÉ MANŽELKY.

V soukromém životě je velkým podporovatelem výzkumu léčby rakoviny prsu - jeho matka na rakovinu zemřela v pouhých 43 letech. Oženil se roku 2007 po osmnáctileté známosti s Marceou Dietze. Mají spolu dvě děti.

Lucie "LucyZ" Žurovcová

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tournament
2015 Being Charlie
Oro y Polvo
2010 Chasing 3000
Piraňa 3D
2009 Don't Let Me Drown
Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
2008 Ball Don't Lie
Days of Wrath
Záchrana boha
2007 Cosmic Radio
Gangsteři z Miami (TV film)
Rána za ranou
2004 Pevnost Alamo
2001 Barstow 2008

TV seriály

2018 Kevin si počká (TV seriál)
Delivery Guy (S02E19)
Monkey Fist Insecurity (S02E13)
2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Strange or Just Inconsiderate? (S01E07)
Attention to Detail (S01E06)
Man Eat Man (S01E05)
další epizody (7)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Fifty-Nine (S03E15)
Chapter Fifty-Eight (S03E14)
Chapter Fifty-Seven (S03E13)
další epizody (7)
Skandál (TV seriál)
A Stomach for Blood (S06E08)
Extinction (S06E06)
They All Bow Down (S06E05)
další epizody (6)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Letecké závody (S08E08)
2016 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Fifty (S03E06)
2015 Telenovela (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Tváří v tvář smrti (S07E18)
2013 Welcome to the Family (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Instinkt (S04E15)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Brother In Arms (S07E04)
Down Range (S07E03)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
To já za všechno můžu (S08E22)
Jak chutná bezmoc (S08E20)
další epizody (10)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Síť se stahuje (S08E09)
Balada o nedůvěře (S08E08)
Vše pod kontrolou (S08E07)
další epizody (20)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Rebelové ve Wisteria Lane (S07E10)
Naše klidné království (S07E09)
Smutné Díkůvzdání (S07E08)
další epizody (21)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Střemhlavý pád (S06E10)
Sebevražedné myšlenky (S06E09)
Odhalení (S06E08)
další epizody (23)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ze tmy (S05E10)
Po požáru (S05E09)
Město v plamenech (S05E08)
další epizody (18)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk řeší stý případ (S07E07)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Něco se blíží (S04E09)
Dávná minulost (S04E08)
Nesuď knihu podle obálky (S04E07)
další epizody (22)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk navštěvuje farmu (S05E14)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Malé královny krásy (S03E09)
Prásk! (S03E07)
další epizody (22)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Takhle ano, takhle ne (S02E09)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
další epizody (21)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
V podezření (S01E09)
Vinni (S01E08)
další epizody (10)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Rána do týla (S09E09)
2002 24 hodin (TV seriál)
12:00 p.m.-1:00 p.m. (S01E13)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nejkrásnější období v roce (S02E08)
Zpátky do zahrady (S02E07)
Namísto vzteku (S02E06)
další epizody (4)
2001 JAG (TV seriál)
Vycházka (S06E18)
1993 Policie New York (TV seriál)

TV pořady

2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2006 Comic Relief 2006 (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace