foto

Knirke Madelung

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Vidíš měsíc, Danieli
2017 Aminas breve
2014 Měsíčník
2008 Max trapný
1997 Royal Blues
1996 Café Hector
Skæbnetimen

TV seriály

2019 Wisting (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Cesty Páně (TV seriál)
Kløv træet, jeg er dér. Løft stenen op, og I skal finde mig dér - Thomasevangeliet (S02E10)
Når du går gennem Helvede, så bliv ved med at gå - Winston Churchill (S02E09)
Din Tilgivelse til en Anden er Din egen Tilgivelse - Søren Kierkegaard, Kjerlighedens Gjerninger (S02E08)
další epizody (10)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Kanonkongen Freja (TV seriál)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (10)
2011 Vláda (TV seriál)
Poznámka mimořádné povahy (S02E10)
Právo na soukromí (S02E09)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – druhá část (S02E08)
další epizody (10)
2010 Vláda (TV seriál)
První úterý v říjnu (S01E10)
Rozděl a panuj (S01E09)
Okurková sezóna (S01E08)
další epizody (10)
2006 Johanne i Troldeskoven (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky