foto

Stine Thaning

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Vidíš měsíc, Danieli
2016 Ten den přijde
The Model
2014 Zabijáci
1999 Dybt vand (TV film)

TV seriály

2020 Efterforskningen (TV seriál)
In dubio pre reo (E06)
Et helt menneske (E05)
1280 meter (E04)
další epizody (6)
2018 Cesty Páně (TV seriál)
Kløv træet, jeg er dér. Løft stenen op, og I skal finde mig dér - Thomasevangeliet (S02E10)
Når du går gennem Helvede, så bliv ved med at gå - Winston Churchill (S02E09)
Din Tilgivelse til en Anden er Din egen Tilgivelse - Søren Kierkegaard, Kjerlighedens Gjerninger (S02E08)
další epizody (10)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Bankerot (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2014 Bankerot (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 Vláda (TV seriál)
Hříšníci minulosti (S03E06)
Nesesmilníš (S03E05)
Smrt jednoho... (S03E04)
další epizody (6)
2011 Vláda (TV seriál)
Poznámka mimořádné povahy (S02E10)
Právo na soukromí (S02E09)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – druhá část (S02E08)
další epizody (10)
2010 Vláda (TV seriál)
První úterý v říjnu (S01E10)
Rozděl a panuj (S01E09)
Okurková sezóna (S01E08)
další epizody (10)
2009 Livvagterne (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2008 Summerovi (TV seriál)
2006 Krøniken (TV seriál)
Del 20, 1969 (S03E05)
Del 19, 1968 (S03E04)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 15, 1962 (S02E05)
Del 14, August 1961 (S02E04)
Del 12, 1958 (S02E02)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky