foto

Jack Elliott

  • nar. 6.8.1927
    Hartford, Connecticut, USA
  • zem. 18.8.2001 (74 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1991 Lookwell (TV film)
1990 Zátiší Summit Bluff
1988 Špioni, hlavouni a drzouni (TV film)
1984 Earthlings (TV film)
1983 Found Money (TV film)
Venice Medical (TV film)
1982 The Day the Bubble Burst (TV film)
1981 Computercide (TV film)
Don't Look Back: The Story of Leroy 'Satchel' Paige (TV film)
1979 Cvok
Just You and Me, Kid
Solitary Man, The (TV film)
Svátost strachu (TV film)
1978 Příručka pro vdanou ženu (TV film)
1977 Ach, Bože
Danger in Paradise (TV film)
Delta County, U.S.A. (TV film)
Roger & Harry: The Mitera Target (TV film)
The Court-Martial of George Armstrong Custer (TV film)
The Magnificent Magical Magnet of Santa Mesa (TV film)
1974 Ann in Blue (TV film)
Bobby Parker and Company (TV film)
Only with Married Men (TV film)
Roll, Freddy, Roll! (TV film)
The Girl Who Came Gift-Wrapped (TV film)
The Legend of Earl Durand
Vyznamenán za odvahu (TV film)
1973 Detektiv Jarrett zasahuje (TV film)
Draví ptáci (TV film)
Honička (TV film)
The Bait (TV film)
The Man Without a Country (TV film)
What Are Best Friends For? (TV film)
1972 Every Man Needs One (TV film)
Get to Know Your Rabbit
Muppet Musicians of Bremen, The (TV film)
Playmates (TV film)
1971 Podporujte svého pistolníka!
T.R. Baskin
The Feminist and the Fuzz (TV film)
1970 Jack Benny's Twentieth Anniversary Special (TV film)
Where's Poppa?
1969 Comic, The
1967 Far Out West, The
Valley of Mystery (TV film)

TV seriály

1986 Joe Bash (TV seriál)
1985 Divočina (TV seriál)
Lucie Arnaz Show, The (TV seriál)
1983 At Ease (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
1981 Rise and Shine (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Let Our Angel Live (S05E16)
Mr. Galaxy (S05E15)
Angel on a Roll (S05E14)
další epizody (12)
1980 Mr. and Mrs. Dracula (TV seriál)
Nobody's Perfect (TV seriál)
United States (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Island Angels (S05E04)
Angels of the Deep (S05E03)
To See an Angel Die (S05E02)
další epizody (17)
1979 House Calls (TV seriál)
Turnabout (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Cruising Angels (S04E12)
Angel Hunt (S04E11)
Angels on Campus (S04E10)
další epizody (22)
1978 Free Country (TV seriál)
Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Angels in the Stretch (S03E12)
Angels Belong in Heaven (S03E11)
Angel on My Mind (S03E10)
další epizody (23)
1977 Big Hawaii (TV seriál)
Busting Loose (TV seriál)
Fish (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Angels on Horseback (S02E13)
Sammy Davis, Jr. Kidnap Caper (S02E12)
Magic Fire (S02E11)
další epizody (23)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Angels on Wheels (S01E12)
The Seance (S01E11)
Consenting Adults (S01E10)
další epizody (12)
Gibbsville (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Big Eddie (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 The Funny Side (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 The Everly Brothers Show (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)

TV pořady

1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1978 The Comedy Shop (TV pořad)
The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts (TV pořad)
1973 The Burns and Schreiber Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky