foto

Júja Učida

  • nar. 3.12.1965 (53 let)
    Misato, Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kókjóšihen: Eureka Seven: Hi-Evolution 2
2016 Eiga Mahócukai Precure! Kiseki no henšin! Cure Mofurun!
2008 Nidžúmensó no musume

TV seriály

2018 Kokkoku (TV seriál)
Nanacu no taizai: Imašime no fukkacu (TV seriál)
2017 Chain Chronicle: Haecceitas no hikari (TV seriál)
2016 Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Heybot! (TV seriál)
Kuromukuro (TV seriál)
Mahócukai Precure! (TV seriál)
Nanacu no taizai: Seisen no širuši (TV seriál)
2015 Kekkai sensen (TV seriál)
Tokyo Ghoul √A (TV seriál)
Utawarerumono: Icuwari no kamen (TV seriál)
2014 Captain Earth (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Blue Sky (TV seriál)
Nanacu no taizai (TV seriál)
Psycho-Pass 2 (TV seriál)
Soul Eater Not! (TV seriál)
Tokyo Ghoul (TV seriál)
2013 Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Zetman (TV seriál)
Čójaku hjakunin iššu: Uta koi. (TV seriál)
Čósoku henkei Gyrozetter (TV seriál)
2011 Supernatural: The Animation (TV seriál)
2010 Major (2010) (TV seriál)
Saraija gojó (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Secondo Passo (TV seriál)
Major (2009) (TV seriál)
Pandora Hearts (TV seriál)
Ókami to kóšinrjó II (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Mugen no džúnin (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Kaibucu ódžo (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
2005 Eyeshield 21 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace