foto

Diane Willems

  • nar. 18.4.1985 (35 let)
    Eupen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Haltlos - Losing Ground
Inga Lindström: Zrušená svatba (TV film)
2009 Láska za jiných okolností (TV film)
Tělo jako důkaz
2007 Das Glück am anderen Ende der Welt (TV film)
Ostrov pokladů (TV film)
Speed Dating
2005 Falešné doznání
2003 Osudný jackpot (TV film)
Savannah (TV film)
2002 Rok prvních polibků

TV seriály

2020 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Herausforderungen (S06E04)
2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Freier Fall (S16E18)
2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Im Tunnel (S20E25)
2014 Die Bergretter (TV seriál)
Verschollen (S06E02)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Unschuldig (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der blonde Hans (S06E09)
2006 Wilsberg (TV seriál)
Callgirls (E16)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky