foto

András Polgár

  • nar. 9.8.1937
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 1.9.2010 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 40 millió (TV film)
1989 Gyilkosság két tételben (TV film)
1985 Osudná pomsta (TV film)
1976 Szépség Háza (TV film)
1970 Muž z obrazovky

TV seriály

1987 Szomszédok (TV seriál)
1986 Linda (TV seriál)
Software (S02E06)
Panoptikum (S02E05)
Rebeka (S02E04)
další epizody (5)
1985 Kémeri (TV seriál)
Embercsempészek (E05)
Stella (E04)
Statárium (E03)
další epizody (5)
1984 Linda (TV seriál)
A fotómodell (S01E02)
A szatír (S01E01)
1968 Szende szélhámosok (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Meseautó

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2018 Volt egyszer egy téka

Střihačská filmografie

Dokumentární

2018 Volt egyszer egy téka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace