foto

János Katona

  • nar. 20.10.1949
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 31.3.2015 (65 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Kalózok
1991 Az utolsó nyáron
1989 Vadon
1986 Zojka szalonja (TV film)
1985 Hudba života
Osudná pomsta (TV film)
1982 Srdeční problémy
Sup
1979 Pro koho platí zákon?

TV seriály

2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Éjszakai szolgálat (S02E16)
1998 Az öt zsaru (TV seriál)
Kazetta a szemüvegtokban (E01)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Computer-manőver (E08)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 6 (E06)
1984 Linda (TV seriál)
A szatír (S01E01)
1977 Nero, a véres költő (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Szeszélyes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace