foto

Mária Ronyecz

  • nar. 25.6.1944
    Kunágota, Maďarsko
  • zem. 2.11.1989 (45 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Soha, sehol, senkinek!
1987 Deník pro mé lásky
1985 Osudná pomsta (TV film)
1982 Čas se zastaví
1976 Manželství na dálku
1975 Chléb a cigareta
Konec poplachu (TV film)
Lear király (divadelní záznam)
1974 Vteřiny úzkosti
1972 Lányarcok tükörben
1970 Milujte Emílii
Talpig úriasszony (TV film)
1969 Az ember tragédiája (TV film)
Szemüvegesek
1968 Bánk bán (TV film)
1967 Krásné prázdniny
Változó felhözet
1966 Nem szoktam hazudni

TV seriály

1990 Linda (TV seriál)
Tüzes babák (S03E05)
1989 Linda (TV seriál)
Stoplis angyalok (S03E03)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 8 (E08)
1986 Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
Software (S02E06)
Panoptikum (S02E05)
další epizody (7)
1984 Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
A szatír (S01E01)
1978 A bunker (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace