foto

Károly F. Nagy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Film...
1983 Hungarian Dracula (TV film)
1981 Ripacsok
1979 A nagyenyedi két fűzfa (TV film)
1975 Chléb a cigareta
Konec poplachu (TV film)
1974 Kdo je ve vajíčku?
1973 Fotbal starých časů
1969 Kouzelník
Lví skok

TV seriály

1984 Linda (TV seriál)
A fotómodell (S01E02)
1976 Kántor (TV seriál)
A postarablás (E02)
1971 Bors (TV seriál)
A papagáj akció (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace