foto

István Nagy

  • nar. 6.10.1914
    Kolozsvár, Rakousko-Uhersko
  • zem. 2002

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Az öreg tekintetes (TV film)
1986 Üvegvár a Mississippin (TV film)
1985 Búcsú a fegyverektől, azaz... (TV film)
1984 Appassionata (TV film)
1983 A piac (TV film)
Hetedik év (TV film)
Szép história (TV film)
1982 Alagút
1981 Dédelgetett kedvenceink
Halál a pénztárban (TV film)
1980 Képviselő úr (TV film)
Promiňte, pane primáři (TV film)
1979 Drága jótevőnk (TV film)
Ingyenélők (TV film)
1978 Amerikai cigaretta
Baleset (TV film)
1976 A peleskei nótárius (TV film)
1974 Ficzek úr (TV film)
Ida regénye (TV film)
Próbafelvétel (TV film)
Rejtélyes égitest (TV film)
Vteřiny úzkosti
1973 Francia tanya (TV film)
Hranice lásky
Különös vadászat (TV film)
Lyuk az életrajzon (TV film)
Od vítězství k vítězství
1972 A legszebb férfikor
Byla jednou jedna rodina
Emberrablás magyar módra
Jó estét nyár, jó estét szerelem (TV film)
Princ Bob (TV film)
Putování s Jakubem
1971 Kitörés
Vrah je v domě
1970 Cesta kolem mé lebky
Hatholdas rózsakert
Házassági évforduló (TV film)
Kéktiszta szerelem (TV film)
Miért is mentem hozzád feleségül? (TV film)
Szép magyar komédia
Történelmi magánügyek
1968 Elméletileg kifogástalan házasság (TV film)
Fiúk a térről
Irány Mexikó (TV film)
Levelek Margitnak (TV film)
Súlyfürdő (TV film)
1967 Ninocska, avagy azok az átkozott férfiak (TV film)
Othello Gyulaházán (TV film)
Reggeli a marsallnál (TV film)
1966 A helység kalapácsa (TV film)
Dnes večer mám premiéru
Titkok éjszakája (TV film)
Törékeny boldogság (TV film)
Un fair Lady (TV film)
Én, Strasznov Ignác, a szélhámos (TV film)
És akkor a pasas...
1965 Az asszony beleszól (TV film)
Desátník a ti druzí
1964 Ha egyszer húsz év múlva
Hattyúdal
Karambol
Nyáron egyszerű
1963 Dialog
Foto Háber
Rendszáma ismeretlen (TV film)
1962 Felmegyek a miniszterhez
Májový mrazík
1961 Az ígéret földje
1943 A hegyek lánya

TV seriály

1985 Kémeri (TV seriál)
Statárium (E03)
Az ellopott arany (E01)
Széchenyi napjai (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
1984 Linda (TV seriál)
A fotómodell (S01E02)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1849 (E03)
1982 A tenger (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1981 Petőfi (TV seriál)
Feltámadott a tenger (E06)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Kántor (TV seriál)
A postarablás (E02)
Robog az úthenger (TV seriál)
A holland bika (E01)
1974 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Száraz Martini (S01E01)
1973 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
A hajsza (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky