foto

István Nagy

  • nar. 6.10.1914
    Kolozsvár, Rakousko-Uhersko
  • zem. 2002

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Az öreg tekintetes (TV film)
1986 Üvegvár a Mississippin (TV film)
1985 Szép história (TV film)
1983 A piac (TV film)
Hetedik év (TV film)
1982 Búcsú a fegyverektől, azaz... (TV film)
1981 Dédelgetett kedvenceink
Halál a pénztárban (TV film)
1980 Képviselő úr (TV film)
Tiszteletem, főorvos úr (TV film)
1979 Drága jótevőnk (TV film)
Ingyenélők (TV film)
1978 Amerikai cigaretta
1975 A peleskei nótárius (TV film)
1974 Ficzek úr (TV film)
Ida regénye (TV film)
Rejtélyes égitest (TV film)
Vteřiny úzkosti
1973 Francia tanya (TV film)
Különös vadászat (TV film)
1972 Jó estét nyár, jó estét szerelem I-II. (TV film)
1971 A gyilkos a házban van
Vrah je v domě
1970 Hatholdas rózsakert
Kéktiszta szerelem (TV film)
Miért is mentem hozzád feleségül? (TV film)
Szép magyar komédia
1968 Elméletileg kifogástalan házasság (TV film)
Irány Mexikó (TV film)
Levelek Margitnak (TV film)
Súlyfürdő (TV film)
1967 Othello Gyulaházán (TV film)
Reggeli a marsallnál (TV film)
1966 Titkok éjszakája (TV film)
És akkor a pasas...
1965 Az asszony beleszól (TV film)
Desátník a ti druzí
1964 Hattyúdal
Karambol
Nyáron egyszerű
1963 Foto Háber
Rendszáma ismeretlen (TV film)
1962 Felmegyek a miniszterhez
Májusi fagy
1943 A hegyek lánya

TV seriály

1985 Kémeri (TV seriál)
Statárium (E03)
Az ellopott arany (E01)
1984 Linda (TV seriál)
A fotómodell (S01E02)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1849 (E03)
1981 Petőfi (TV seriál)
Feltámadott a tenger (E06)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Kántor (TV seriál)
A postarablás (E02)
Robog az úthenger (TV seriál)
A holland bika (E01)
1974 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Száraz Martini (S01E01)
1966 Én, Strasznov Ignác, a szélhámos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace