foto

Lindsay Sturman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 After Diff'rent Strokes: When the Laughter Stopped (TV film)

TV seriály

2019 Supergirl (TV seriál)
Blurred Lines (S05E03)
Crime and Punishment (S04E18)
2018 Nightflyers (TV seriál)
Nad propastí (E03)
2017 Vlčí mládě (TV seriál)
Broken Glass (S06E19)
Riders on the Storm (S06E10)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
Memory Lost (S06E01)
Amplification (S05E15)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
The Hand-Off (E11)
Cereal Killer (E06)
2013 Cult (TV seriál)
2012 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Společné zadostiučinění (S03E11)
Láska bez hranic (S03E07)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S02E19)
Pozorovatelna (S02E12)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Čínská čtvrť (S01E16)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Útok ze zálohy (S01E08)
Ostrov smrti (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Kitten (E10)
Symbiosis (E05)
2000 Svoboda nade vše (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Agentka v Praze (S02E24)
Podvodníci (S02E23)
Plán B (S02E22)
další epizody (13)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Porucha (S02E11)
Vykoupení (S02E10)
Rozhřešení (S02E09)
další epizody (25)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vražedná víra (S01E10)
Úmyslná náhoda (S01E09)
Útok ze zálohy (S01E08)
další epizody (10)
Ostrov smrti (TV seriál)
Poslední vzdech (E13)
Komplic (E12)
Láska až za hrob (E11)
další epizody (13)
2007 Bionická žena (TV seriál)

Střihačská filmografie

Dokumentární

1999 Easy Rider: Shaking the Cage

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky