foto

Joe Mubare

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Hory znají pravdu (TV film)
2010 Dávné vzpomínky (TV film)
Haltet die Welt an (TV film)
Wie ein Stern am Himmel (TV film)
2009 Fünf Tage Vollmond (TV film)
Osudná zastávka v Bangkoku (TV film)
2007 Schöne Aussicht (TV film)
Tatort - Bienzle und die große Liebe (TV film)
Tatort - Bienzle und sein schwerster Fall (TV film)
2006 Tatort - Kunstfehler (TV film)
2005 Bettgeflüster & Babyglück (TV film)
Grenzverkehr
In Liebe eine Eins (TV film)
Polizeiruf 110 - Vollgas (TV film)
Tatort - Bienzle und der Sizilianer (TV film)
2004 Mein Weg zu dir heißt Liebe (TV film)
Paradies in den Bergen (TV film)
Polizeiruf 110 - Barbarossas Rache (TV film)
Tatort - Bienzle und der steinerne Gast (TV film)
Zvláštní chůva (TV film)
2003 Affäre zu dritt (TV film)
Polizeiruf 110 - Kopf in der Schlinge (TV film)
Smrtelné nebezpečí (TV film)
Tatort - Bienzle und der Tod im Teig (TV film)
2001 Am Anfang war die Eifersucht (TV film)
Der kleine Mann
Himmlische Helden
Místo činu: Brémy - Nenápadná žena (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Dobří přátelé (TV film)
Tatort - Bienzle und der Todesschrei (TV film)
2000 Es geht nicht immer nur um Sex (TV film)
Liebst du mich (TV film)
Místo činu - Žena ve vlaku (TV film)
Polizeiruf 110 - Verzeih mir (TV film)
Spojeny jen krví (TV film)
Tatort - Bienzle und das Doppelspiel (TV film)
1999 Am Anfang war der Seitensprung (TV film)
Amor - Vražedná hra z lásky (TV film)
Místo činu: Brémy - Čtyři jezdci z Apokalypsy (TV film)
Spirála beznaděje (TV film)
1998 Auch Männer brauchen Liebe (TV film)
1997 Eine Herzensangelegenheit (TV film)
Tödliches Alibi (TV film)
1996 Honigmond
Místo činu: Ludwigshafen - Vražda v pitevně (TV film)
1995 Japaner sind die besseren Liebhaber
Kinder der Nacht (TV film)
Küß mich!
1994 Tatort - Der schwarze Engel (TV film)
1993 Das Double (TV film)
1992 Babylon - Im Bett mit dem Teufel
Der Papagei

TV seriály

1994 Faust (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace