foto

Ági Soproni

  • nar. 23.11.1949
    Kiskőrös, Maďarsko
  • zem. 9.3.2000 (50 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Az utolsó nyáron
1985 Rafinált bünösök (TV film)
1984 A tönk meg a széle (TV film)
1982 Glória (TV film)
1979 Doktor nikdo (TV film)
Napforduló (TV film)
1977 A tanítvány (TV film)
Haszontalanok (TV film)
1976 A vonatok reggel indulnak (TV film)
Scapin furfangjai (TV film)
1975 A párkák (TV film)

TV seriály

1993 Kisváros (TV seriál)
Fegyverek és kokain (E07)
1984 Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace