foto

Fay Roope

  • nar. 20.10.1893
    Allston, Massachusetts, USA
  • zem. 13.9.1961 (67 let)
    Port Jefferson, Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1959 The FBI Story
1957 The True Story of Jesse James
1956 The Proud Ones
The Rack
1955 Ma and Pa Kettle at Waikiki
1954 Alaska Seas
Atomic Kid, The
Když jsem naposledy viděl Paříž
Living It Up
Naked Alibi
Osamělý pistolník
The Black Dakotas
1953 A Lion Is in the Streets
All Ashore
Clipped Wings
Down Among the Sheltering Palms
Man of Conflict
Odtud až na věčnost
Seminole
System, The
The Charge at Feather River
The Clown
1952 Assignment: Paris
Brigand, The
Carbine Williams
Deadline - U.S.A.
Indian Uprising
My Six Convicts
Viva Zapata!
Washington Story
Young Man with Ideas
1951 Callaway Went Thataway
The Frogmen
You're in the Navy Now

TV seriály

1960 Tate (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Execution (S01E26)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Love That Jill (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Boots and Saddles (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace