foto

Daniela Barbosa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Krvavá nevěsta
Psí poslání 2
2018 Paper Year
Through Black Spruce
2017 Hráči se smrtí
Vražedná přání
2016 Below Her Mouth

TV seriály

2015 Darebák (TV seriál)
The Fountain (S03E05)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Blood Pressure (S02E01)
2013 Played (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Život mezi kluky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky