foto

Daniela Barbosa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hráči se smrtí
Paper Year
Wish Upon
2016 Below Her Mouth

TV seriály

2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Blood Pressure (S02E01)
2013 Darebák (TV seriál)
Played (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Život mezi kluky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace