foto

Nathan Louis Jackson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Luke Cage (TV seriál)
If It Ain't Rough, It Ain't Right (S02E08)
2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 5, Side B (S01E10)
2016 Luke Cage (TV seriál)
Suckas Need Bodyguards (S01E06)
2015 Resurrection (TV seriál)
Steal Away (S02E12)
2014 Resurrection (TV seriál)
Multiple (S02E03)
Schemes of the Devil (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace