foto

Nathan Louis Jackson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2021 Génius (TV seriál)
Do Right Woman (S03E03)
2018 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Jedině drsně (S02E08)
2017 Proč? 13x proto (TV seriál)
Pátá kazeta, druhá strana (S01E10)
2016 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Slaboši potřebují ochránce (S01E06)
2015 Resurrection (TV seriál)
Steal Away (S02E12)
2014 Resurrection (TV seriál)
Multiple (S02E03)
Schemes of the Devil (S01E07)

Producentská filmografie

TV seriály

2021 Génius (TV seriál)
No One Sleeps (S03E08)
Chain of Fools (S03E07)
Amazing Grace (S03E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky