foto

J. Elvis Weinstein

  • nar. 21.5.1971 (49 let)
    Hennepin County, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Fiddling Horse
2011 Zkažená úča

TV seriály

2002 My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
1988 Mystery Science Theater 3000 (TV seriál)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2000 Machři a šprti (TV seriál)
Zálety a úlety (E15)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Alko a nealko (E02)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
1988 Mystery Science Theater 3000 (TV seriál)

Dokumentární

2020 Michael Des Barres: Who Do You Want Me to Be?
2017 I Need You to Kill

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

Dokumentární

2017 I Need You to Kill

Host

TV pořady

1989 Fórky a vtípky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky