foto

Dylan Kingwell

  • nar. 6.7.2004 (16 let)
    Vancouver, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Stranger with My Kids (TV film)
Polibek pod jehličím (TV film)
Útěk z knihovny pana Lemoncella (TV film)
2016 The Wilding (TV film)
2015 Ice Sculpture Christmas (TV film)
The Christmas Note (TV film)
Wish Upon a Christmas (TV film)
2014 Big Eyes
2013 L'Extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spivet
2011 To the Mat (TV film)

TV seriály

2020 Kristy a její klub (TV seriál)
Kristy má velký den (E08)
Claudia a protivná Janine (E06)
Pravda o Stacey (E03)
další epizody (4)
The 100 (TV seriál)
The Queen's Gambit (S07E07)
Nakara (S07E06)
2019 Dobrý doktor (TV seriál)
Hurt (S03E19)
First Case, Second Base (S03E05)
Řada nešťastných příhod (TV seriál)
Slippery Slope: Part 2 (S03E02)
Slippery Slope: Part 1 (S03E01)
2018 Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The Austere Academy: Part 1 (S02E01)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Point Three Percent (S01E05)
Pipes (S01E04)
Mount Rushmore (S01E02)
další epizody (4)
Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The Miserable Mill: Part Two (S01E08)
The Miserable Mill: Part One (S01E07)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Helen (E09)
Claire (E08)
další epizody (10)
Lovci duchů (TV seriál)
Just My Imagination (S11E08)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
In Too Deep (E02)