foto

Angel Bonanni

  • nar. 7.2.1972 (46 let)
    Uruguay
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operace Entebbe
2014 Shoshana khaloutz merkazi
2011 Salsa Tel Aviv

TV seriály

2018 Condor (TV seriál)
What Loneliness (E01)
2017 Nezvěstná (TV seriál)
Original Sin (E10)
Child's Play (E09)
Brave Boy (E08)
další epizody (10)
Shots Fired (TV seriál)
Hour Eight: Rock Bottom (E08)
Hour Six: The Fire This Time (E06)
Hour Three: Somebody's Son (E03)
další epizody (4)
2014 Kfulim (TV seriál)
2012 Ta Gordin (TV seriál)
2009 Tamid oto chalom (TV seriál)
2007 Ex Ha-Mitologi, Ha- (TV seriál)
Screenz (TV seriál)
Ulai Hapa'am (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace