foto

Lauren A. Schaffer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Anytown
2006 Dealeři
2004 Ideal
1998 Defenders: Choice of Evils, The (TV film)
Obhájci: Nenávist (TV film)
1997 Alibi (TV film)
Smrt za lež (TV film)
The Defenders: Payback (TV film)
1996 Povedená dceruška (TV film)
Přiznání milenky (TV film)
1995 Pet Shop
See Jane Run (TV film)
Vražedný příslib (TV film)
1994 Démon pomsty II: Krvavá odplata
1993 Drtič mozků
Young Goodman Brown
1992 Doktor Mordrid
Trancers III

TV seriály

2018 Empire (TV seriál)
The Empire Unpossess'd (S04E18)
A Lean and Hungry Look (S04E15)
Sweet Sorrow (S04E12)
2017 Právem odsouzeni (TV seriál)
Nepřátelský bojovník (E12)
Empire (TV seriál)
Slave to Memory (S04E09)
Fortune Be Not Crost (S04E06)
Evil Manners (S04E03)
2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Fall (E04)
Spring (E02)
MacGyver (TV seriál)
Awl (S01E03)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Pět dní do popravy (E09)
Zůstaň bdělý (E06)
2015 Hráč (TV seriál)
The Big Blind (E04)
Pomsta (TV seriál)
Aftermath (S04E21)
Loss (S04E17)
Epitaph (S04E11)
2014 The Assets (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Contact (S04E08)
Repercussions (S04E05)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
2010 Outlaw (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Status 1A (E13)
A Roll of the Dice (E10)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Where We Lie (E06)
Alone Together (E05)
2007 Army Wives (TV seriál)
One of Our Own (S01E04)
Žralok (TV seriál)
Starlet Fever (S01E14)
The Wrath of Khan (S01E11)
2006 Žralok (TV seriál)
Love Triangle (S01E08)
In the Grasp (S01E05)
LAPD Blue (S01E02)
2005 Head Cases (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Pan Wu (S01E10)
Bullock se vrací do tábora (S01E07)
Byl to chlap (S01E04)
LAX (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Náš člověk (S01E13)
Západní křídlo (TV seriál)
We Killed Yamamoto (S03E20)
Enemies Foreign and Domestic (S03E18)
The U.S. Poet Laureate (S03E16)
další epizody (5)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Jed (S01E07)
Věrnost (S01E04)
Obrazy (S01E02)
Západní křídlo (TV seriál)
Bartlet for America (S03E09)
Gone Quiet (S03E06)
On the Day Before (S03E04)
2000 Deadline (TV seriál)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Seven and One (S03E19)

Dokumentární

1997 Ayn Rand: A Sense of Life

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace