foto

Scott Forbes

  • nar. 11.9.1920
    High Wycombe, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.2.1997 (76 let)
    Swindon, Wiltshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Subterfuge
1967 Long After Summer (TV film)
1961 Saint of Devil's Island
1954 Charade
1953 King Lear (TV film)
1952 What Price Glory
1951 Inside the Walls of Folsom Prison
Operace Pacifik
Raton Pass
The Highwayman
1950 Rocky Mountain
1948 But Not In Vain
This Was a Woman
1947 Mrs. Fitzherbert
1946 Night Boat to Dublin

TV seriály

1974 Rogue's Rock (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1971 The Ten Commandments (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Le monde parallèle (TV seriál)
1966 George and the Dragon (TV seriál)
1965 The Man in Room 17 (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Theatre 70 (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
General Electric Summer Originals (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
1951 Celanese Theatre (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 Freitag muß es sein (TV film) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1972 Verdacht gegen Barry Croft (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky