foto

Jonathan Moore

  • nar. 25.11.1963 (55 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 S.N.U.B!
2009 Perfect
2008 Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
1995 Cruel Train (TV film)
1993 Horse Opera (TV film)
1988 Jack Rozparovač (TV film)
1985 Moje krásná prádelnička

TV seriály

2008 Město neřesti (TV seriál)
2003 Foylova válka (TV seriál)
Zašívárna (S02E04)
2000 Brand Spanking New Show (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
1986 Inside Story (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Stalky & Co. (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1973 The Dragon's Opponent (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace