foto

Pepón Nieto

  • nar. 20.1.1967 (52 let)
    San Pedro de Alcántara, Málaga, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lo nunca visto
2017 El intercambio
Perfectos desconocidos
2015 El tiempo de los monstruos
Moje velká noc
2014 Palabras de dioses
2013 Čarodějnice ze Zugarramurdi
2012 Impávido
2007 Hoši z Chuecatown
2004 È già ieri
2003 Los novios búlgaros
Uklidni se!
2002 Marcha verde, La
2001 Hombres felices
2000 Llombai
1999 Pepe Guindo
1998 Allanamiento de morada
El grito en el cielo
Los años bárbaros
1997 Asunto interno
Cosas que dejé en La Habana
Perdona bonita, pero Lucas me quería a mí
Suerte
Šťastné časy
1996 Bouřlivá láska
1995 Boutique del llanto, La
Morirás en Chafarinas
1994 Días contados

TV seriály

2019 Protidrogové: Costa del Sol (TV seriál)
2017 Sé quién eres (TV seriál)
2011 Cheers (TV seriál)
2010 Pacovo mužstvo (TV seriál)
El acabose de los tiempos (S09E13)
Patadón y parriba (S09E12)
Ojito avizor (S09E11)
další epizody (13)
2009 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Todos los planes de Lucas Fernández (S08E12)
¡Amor a bocajarro! (S08E11)
Vengo con tres heridas (S08E10)
další epizody (25)
2008 Martes de carnaval (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
Contra las cuerdas (S06E14)
Tiroteo nupcial (S06E13)
El novio cadáver (S06E12)
další epizody (27)
2007 La que se avecina (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
La traca final (S04E13)
La ola de calor (S04E12)
Los GAL de San Antonio (S04E11)
další epizody (26)
2006 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Bajo tierra (S02E14)
El código Vicente (S02E13)
Tarde de toros (S02E12)
další epizody (19)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
Un lugar en el mundo (S01E08)
El brillo del oropel (S01E07)
El apocalipsis (S01E06)
další epizody (8)
2003 Vida de Rita, La (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Abogados (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
Camino de Santiago (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1994 Villarriba y Villabajo (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)

Dokumentární

2019 El que la lleva la entiende

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky