foto

Juka Jamada

  • nar. 1968
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Tamajura: Socugjó šašin – Daijonbu: Ašita
2015 Tamajura: Socugjó šašin – Daiičibu: Kizaši
Tamajura: Socugjó šašin – Dainibu: Hibiki
Tamajura: Socugjó šašin – Daisanbu: Akogare
2014 12-sai.
Ao haru Ride
Sengoku musó SP: Sanada no šó (TV film)
2010 Bungaku shōjo: Memoire
Knihomolka
2008 Janase Takaši Maerchen gekidžó
2007 Haruka naru toki no naka de 3: Kurenai no cuki (TV film)
Lupin sansei: Kiri no Elusive (TV film)
2006 Gekidžóban Haruka naru toki no naka de: Maihitojo

TV seriály

2017 Classicaloid (TV seriál)
Kobajaši-san či no Maid Dragon (TV seriál)
Super Lovers 2 (TV seriál)
Tipy pro život mimo realitu (TV seriál)
2016 Digimon Universe: Appli Monsters (TV seriál)
Musaigen no Phantom World (TV seriál)
Super Lovers (TV seriál)
2015 Non non bijori: Repeat (TV seriál)
Tantei Team KZ: Jiken Note (TV seriál)
2013 Non non bijori (TV seriál)
Odoriko Clinoppe (TV seriál)
Tamajura: More Aggressive (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Smile Precure! (TV seriál)
Čójaku hjakunin iššu: Uta koi. (TV seriál)
2011 Ben Tó (TV seriál)
Majo Čiki! (TV seriál)
Tamajura: Hitotose (TV seriál)
2010 Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
2009 Kobato. (TV seriál)
Miracle Train: Óedo-sen e jókoso (TV seriál)
Umi monogatari: Anata ga itekureta koto (TV seriál)
2008 Kurošicudži (TV seriál)
Monochrome Factor (TV seriál)
Neo Angelique Abyss (TV seriál)
Neo Angelique Abyss: Second Age (TV seriál)
Wagaja no Oinari-sama (TV seriál)
2007 Himawari!! (TV seriál)
Rental Magica (TV seriál)
Saint October (TV seriál)
Saiunkoku monogatari 2nd Series (TV seriál)
Zombie-Loan (TV seriál)
2006 Bokura ga ita (TV seriál)
Glass no Kantai (TV seriál)
Hataraki Man (TV seriál)
Himawari! (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Primo Passo (TV seriál)
Mamoru-kun ni megami no šukufuku o! (TV seriál)
Mamotte! Lollipop (TV seriál)
Saiunkoku monogatari (TV seriál)
2005 Canvas 2: Nidži'iro no Sketch (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
Suzuka (TV seriál)
Tide-Line Blue (TV seriál)
2004 Legendz: Jomigaeru rjú'ó densecu (TV seriál)
Morizo to Kikkoro (TV seriál)
2003 Mujin Wakusei Survive (TV seriál)
2002 Patapata hikósen no bóken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace