foto

Stefan von Bjorn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Cena touhy
2011 Man on the Train
2007 Netherbeast Incorporated
2006 Posedlá démonem
2002 Treading Water
2000 Flunky, The
Highway 395
1998 Další šance
Ostrý tým (TV film)
1996 New Yoga

TV seriály

2016 Lucifer (TV seriál)
Quid Pro Ho (S02E10)
Trip to Stabby Town (S02E08)
Monster (S02E06)
další epizody (5)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
2001 Past na ptáky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace