foto

Clara George

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2012 Vesmírná loď Galactica - Krev a chrom
2011 Adopce smrti (TV film)
2008 Kmen Andromeda (TV film)
2007 Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (TV film)
2006 Let 93 (TV film)
Yellowstone v plamenech (TV film)
2004 Evel Knievel (TV film)
2003 Cesta k ledu (TV film)
Na mou čest (TV film)
Sounder (TV film)
2002 Gilda Radner: Je pro co žít (TV film)
The Matthew Shepard Story (TV film)
Vdovy (TV film)
1999 Dotyk naděje (TV film)
Krutý zákon (TV film)
The Wrong Girl (TV film)
1997 Lies He Told (TV film)
1996 Color Me Perfect (TV film)

TV seriály

2020 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Balls (S05E12)
Be the Hyman (S05E11)
Purgatory (S05E10)
další epizody (11)
2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Secret Sea (S04E12)
All That Hard, Glossy Armor (S04E10)
The Serpent (S04E09)
další epizody (11)
2016 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #59: "Happily Ever After" Is an Oxymoron (S02E13)
Rule #876: Everything Does Not Happen for a Reason (S02E12)
Rule #118: Let Her Eat Cake (S02E11)
další epizody (8)
2015 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #72: It's Never Too Late to Be a Mean Girl (S02E05)
Rule #605: You Can Go Home Again (S02E04)
Rule #8: Timing Is Everything (S02E03)
další epizody (13)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #21: Leave Childishness to the Children (S01E05)
Rule #426: Fantasyland: A Great Place to Visit (S01E04)
Rule #47: Always Take Advantage of "Me" Time (S01E03)
další epizody (5)
Klondike (TV seriál)
Part 1, Chapter 1 (E01)
2013 Defiance (TV seriál)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Finale (S02E13)
Force Majeure (S02E12)
Borderline (S02E11)
další epizody (9)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Bridges (S01E10)
My Best Friend's Prenup (S01E09)
Ultravinyl (S01E08)
další epizody (9)
2010 Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
další epizody (17)
2009 Ochrana svědků (TV seriál)
Don't Cry for Me Albuquerque (S02E15)
Once a Ponzi Time (S02E14)
Let's Get It Ahn (S02E13)
další epizody (11)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
A Fine Meth (S01E12)
Stan by Me (S01E11)
To Serge with Love (S01E10)
další epizody (5)
2005 Kojak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky