foto

Bongo Mbutuma

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kilimandscharo – Reise ins Leben (TV film)
2013 Smrt si říká malárie (TV film)
2009 30 Karat Liebe (TV film)
District 9
Stürme in Afrika (TV film)
2008 Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel
1985 'Master Harold'... and the Boys (TV film)

TV seriály

2010 Vyděděnci (TV seriál)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Tady žádní andělé nejsou (S12E20)
2005 Charlie Jade (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace