foto

Jóko Asagami

  • nar. 10.7.1952 (67 let)
    Otaru, Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban City Hunter: Šindžuku Private Eyes
2018 Gekidžóban Wakaokami wa šógakusei!
2007 Ginga tecudó monogatari: Wasurerareta toki no wakusei
2003 Anime koten bungaku kan - vyp.
2002 Sentó jósei Jukikaze
1999 City Hunter: Kinkjú namačúkei!? Kjóakuhan Saeba Rjó no saigo
1998 Eiga Doraemon: Nobita no nankai daibóken
Queen Emeraldas
1997 City Hunter: Goodbye My Sweetheart (TV film)
1996 City Hunter: Tajná služba (TV film)
1994 Compiler
Jamato 2520
1991 Teito monogatari
Šin čódžin densecu Urocukidódži: Mataiden – Šindžuku matenró taisen
1990 City Hunter: Bay City Wars
City Hunter: Hjakuman doru no inbó
Kumo no jó ni, kaze no jó ni
Šin čódžin densecu Urocukidódži: Mataiden – Kjó'ó fukacu e no inori
1989 City Hunter: Ai to šukumei no Magnum
1986 Hi no tori: Hōō hen
Mr. Pen Pen (TV film)
1985 Arei no kagami: Way to the Virgin Space
1983 Uchū senkan Yamato: Kanketsu-hen
1982 Densecu kjodžin Ideon: Hacudó hen
Densecu kjodžin Ideon: Seššoku hen
1981 Grick no bóken
Sekai meisaku dówa: Hakučó no mizuumi
1980 Ginga tecudó 999: Glass no Clair (TV film)
Jamato jo towa ni
Marine Snow no densecu (TV film)
Wakakusa monogatari (TV film)
1979 Galaktický expres 999
Ginga tecudó 999
Uchū senkan Yamato: Aratanaru tabidachi (TV film)
1978 Saraba učú senkan Jamato: Ai no senšitači
1977 Učú senkan Jamato (Gekidžóban)

TV seriály

2018 Wakaokami wa šógakusei! (TV seriál)
2010 Šin Koihime musó: Otome tairan (TV seriál)
2009 Šin Koihime musó (TV seriál)
2008 Koihime musó (TV seriál)
2007 Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
2006 Ginga tetsudō monogatari: Eien e no bunkiten (TV seriál)
2005 Angel Heart (TV seriál)
2003 Ginga tecudó monogatari (TV seriál)
1999 Omiši mahó gekidžó: Risky/Safety (TV seriál) - vyp.
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
1991 City Hunter '91 (TV seriál)
1989 Biriken nandemo šókai (TV seriál)
City Hunter 3 (TV seriál)
1988 Biriken (TV seriál)
City Hunter 2 (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
1986 Tabako ippon no story: Heart Cocktail (TV seriál)
1985 Obake no Q-Taró (TV seriál)
Onegai! Samia don (TV seriál)
Slovutný detektiv Holmes (TV seriál)
Případ ztracené nevěsty (E26)
Nejvzácnější panenka (E25)
Kam zmizel Big Ben (E24)
další epizody (19)
1984 Jorošiku Mecha Doc (TV seriál)
Mahó no jósei Persia (TV seriál)
Slovutný detektiv Holmes (TV seriál)
Zmizení vzácné sochy (E07)
Zelený balónek (E06)
Modrá karbunkule (E05)
další epizody (7)
Čókósoku Galvion (TV seriál)
1983 Alps Monogatari: Wataši no Annette (TV seriál)
Ginga šippú Sasuraiger (TV seriál)
Igano Kabamaru (TV seriál)
1982 Ginga reppú Baxinger (TV seriál)
Waga seišun no Arcadia: Mugen kidó SSX (TV seriál)
1981 Ginga senpú Braiger (TV seriál)
Meiken Jolie (TV seriál)
Šin Taketori monogatari: Sennen džoó (TV seriál)
1980 Densecu kjodžin Ideon (TV seriál)
Mori no jóki na kobitotači: Belfi to Lillibit (TV seriál)
Učú senkan Jamato III (TV seriál)
1979 Sasurai no šódžo Nell (TV seriál)
Time bokan Series: Zendaman (TV seriál)
1978 Madžokko Tickle (TV seriál)
Uchū senkan Yamato 2 (TV seriál)
1977 Džo'ó heika no Petite Angie (TV seriál)
Kjórjú daisensó Aizenborg (TV seriál)
1976 Blocker gundan IV Machine Blaster (TV seriál)
Paul no Miracle daisakusen (TV seriál)
1975 Flanders no inu (TV seriál)
La Seine no hoši (TV seriál)
Manga Wanpaku ómukaši Kumkum (TV seriál)
1974 Uchū senkan Yamato (TV seriál)
Zero Tester: Čikjú o mamore! (TV seriál)
1973 Zero Tester (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace