foto

Wilm ten Haaf

  • nar. 24.2.1915
    Emmerich am Rhein, Preußen, Německá říše
  • zem. 30.6.1995 (80 let)
    München, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Bilder machen Leute (TV film)
1987 Drohung bei Mondlicht (TV film)
1986 Kolping
Tatort - Automord (TV film)
1984 Kornelia (TV film)
1983 Der Tunnel (TV film)
1982 Tatort - Tod auf dem Rastplatz (TV film)
1981 Alberta und Alice oder Die Unterwerfung (TV film)
Tatort - Usambaraveilchen (TV film)
1979 Die Geisterbehörde (TV film)
Die wilde Flamme (TV film)
Verräterische Herz, Das (TV film)
Wald, Der (TV film)
1978 Eine seltsame Bescherung (TV film)
Eisbären (TV film)
Tatort - Schlußverkauf (TV film)
1977 Brennendes Geheimnis (TV film)
1975 Strategen der Liebe (TV film)
Tatort - Als gestohlen gemeldet (TV film)
Tatort - Das zweite Geständnis (TV film)
1973 Tatort - Cherchez la femme oder Die Geister am Mummelsee (TV film)
1971 Weihnachten auf dem Markt (TV film)
Wölfe und Schafe (TV film)
1970 Der Bettelstudent (TV film)
Die vierzig Irrtümer des Herodes (TV film)
1969 Ein kleines Fest (TV film)
In einem Monat, in einem Jahr (TV film)
Schwester Bonaventura (TV film)
Vom Teufel geholt (TV film)
1968 Benachrichtigung, Die (TV film)
Napoleon in New Orleans (TV film)
Ostern (TV film)
1967 Der Kaktusgarten (TV film)
Die Rolle seines Lebens (TV film)
Pechvogel - Ein Spectaculum für große und kleine Leute (TV film)
Stine (TV film)
1966 Das Leben meines Bruders (TV film)
Ein Tag ohne Morgen (TV film)
Judith (TV film)
Mann aus Melbourne, Der (TV film)
Spielplatz (TV film)
1965 Mariana Pineda (TV film)
1964 Asmodée (TV film)
Aussichtsturm, Der (TV film)
Bis ans Ende (TV film)
1963 Der G'wissenswurm (TV film)
Der Parasit (TV film)
Dr. Joanna Marlowe (TV film)
Echo (TV film)
Ein besonderer Abend (TV film)
Feuer lodern überall (TV film)
Heiraten ist immer ein Risiko (TV film)
1962 Blick über den Zaun (TV film)
Die Glocken von London (TV film)
Othello - 4. Akt (TV film)
Sind wir das nicht alle? (TV film)
1961 Der Mann von draußen (TV film)
Der Mann von drüben (TV film)
1960 Bezaubernde Julia (TV film)
Gaslicht (TV film)
Instinkt ist alles (TV film)
Madame Pompadour
1959 Du gehörst mir
Lockvogel der Nacht
1958 César (TV film)
Sehnsucht hat mich verführt
1957 Der Herr im ersten Stock (TV film)
Der entscheidende Augenblick (TV film)
Ein Fremder kam ins Haus (TV film)
Marius (TV film)
Soledad (TV film)
1956 Der Mörder kommt um elf (TV film)
Die Tochter des Brunnenmachers (TV film)
Wo war David Preston?
1955 Ein Weihnachtslied in Prosa (TV film)
Madame Aurélie (TV film)
1940 Im Schatten des Berges

TV seriály

1976 Das Haus der Krokodile (TV seriál)
1974 Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1964 Das ist Stern schnuppe (TV seriál)
1960 Es geschah an der Grenze (TV seriál)

Divadelní záznam

1993 Der Komödienstadel - Die Kartenlegerin (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Kornelia (TV film)
1979 Die wilde Flamme (TV film)
Wald, Der (TV film)
1977 Brennendes Geheimnis (TV film)
1970 Der Bettelstudent (TV film)
1969 In einem Monat, in einem Jahr (TV film)
1967 Die Rolle seines Lebens (TV film)
1966 Judith (TV film)
Spielplatz (TV film)
1960 Gaslicht (TV film)
Madame Pompadour
1957 Der Herr im ersten Stock (TV film)
Ein Fremder kam ins Haus (TV film)
Soledad (TV film)

TV seriály

1976 Das Haus der Krokodile (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky