foto

Christopher Norris

  • nar. 7.10.1953 (66 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Gridlock (TV film)
1978 Lady of the House (TV film)
Suddenly, Love (TV film)
1976 Eat My Dust
Mayday at 40,000 Feet! (TV film)
1975 The Hatfields and the McCoys (TV film)
1974 Goodnight Jackie
Letiště 1975
1973 Great American Beauty Contest, The (TV film)
1971 Léto roku 1942
Mortadela
Mr. and Mrs. Bo Jo Jones (TV film)
1967 Thanksgiving Visitor, The (TV film)

TV seriály

1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Aloha Paradise (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The Paul Lynde Show (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky