foto

Arthur Angel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 My First Summer
2017 Boy Saviour
Legenda o Benu Hallovi
That's Not Me
West of Sunshine
2012 Dangerous Remedy (TV film)
2011 Red Dog - psí legenda
Underbelly Files: Infiltration (TV film)
2010 Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka
2009 Van Diemen's Land
2008 Hell's Gates
2007 Ghost Rider
2004 Tom White
2002 Trojan Warrior
1997 Lizzie je poklad
1994 Metal Skin

TV seriály

2018 Mystery Road: The Series (TV seriál)
The Truth (S01E06)
Blood Ties (S01E02)
Gone (S01E01)
2012 Australia on Trial (TV seriál)
Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
2011 Small Time Gangster (TV seriál)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
2007 The Librarians (TV seriál)
2000 Going Home (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1997 Wildside (TV seriál)
1996 Bite, The (TV seriál)
Naked: Stories of Men (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1993 Snowy (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Boy Saviour

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Boy Saviour

Producentská filmografie

Filmy

2017 Boy Saviour

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky