foto

Carlo Mestroni

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Barva vítězství
Pays
2014 Gurov and Anna
Tah pěšcem
2013 Gibraltar
Nicky Deuce (TV film)
Triptyque
2012 Agent na útěku
2011 Válka Bohů
2010 Kate Logan Affair, The
2009 Pan Nikdo
Z jiného úhlu (TV film)
2008 Doktor Jekyll a pan Hyde (TV film)
Infected (TV film)
Po smrti
Terorista od vedle (TV film)
2007 Dvojnásobná vražda (TV film)
Narušený život (TV film)
Still Life
2006 Indian Summer: The Oka Crisis
Žij rychle! (TV film)

TV seriály

2016 Fatale-Station (TV seriál)
L'Imposteur (TV seriál)
2015 This Life (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Les Jeunes Loups (TV seriál)
Mensonges (TV seriál)
Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
2013 Les pêcheurs (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
One Is Silver and the Other Pagan (S03E07)
2010 Trauma (TV seriál)
2009 Gentleman, Le (TV seriál)
2008 Sophie (TV seriál)
2007 Durham County (TV seriál)
2005 Minuit, le soir (TV seriál)
The Tournament (TV seriál)
2004 Hvězdné hádky (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)
2014 Tvrdé pády slavných (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace