foto

Christian Duguay

  • nar. 1957
    Outremont, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Z Paříže do Paříže
2015 Bella a Sebastian: Dobrodružství pokračuje
2013 Anna Karénina (TV film)
Jappeloup
2011 Cinderella (TV film)
2010 Sotto il cielo di Roma (TV film)
Svatý Augustin (TV film)
2008 Coco Chanel (TV film)
2007 Výchovný tábor
2005 Lži mé matky (TV film)
Obchod s bílým masem (TV film)
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
2002 Hladina adrenalinu
2000 Umění boje
1999 Johanka z Arku (TV film)
1997 Hon na Šakala
1995 Screamers - Hlasy z podzemí
1994 Million Dollar Babies (TV film)
Snowbound: The Jim and Jennifer Stolpa Story (TV film)
1993 Lady X (TV film)
Úplné bezvětří 2 (TV film)
1992 Exploze
1991 Scanners II
Scanners III

TV seriály

2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Výchovný tábor
2005 Lži mé matky (TV film)
Obchod s bílým masem (TV film)
1997 Hon na Šakala
1989 Braxton

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace