foto

Martin Eckermann

  • nar. 27.11.1930
    Wittenburg, Preußen, Německá říše
  • zem. 18.8.2005 (74 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Unerwartete Bescherung (TV film)
1987 Das Tor (TV film)
Künstler, König und Modell (TV film)
1985 Die Heiratsannonce (TV film)
Variete (TV film)
1983 Casanova auf Schloß Dux (TV film)
1979 Die blonde Geisha (TV film)
Hochzeitsreise (TV film)
1978 Der zweite Mann (TV film)
1977 Láska a královna (TV film)
1975 Bin ich Moses? (TV film)
Die Spuren des Helfried Pappelmann (TV film)
1974 Bittere Pillen (TV film)
Inselsommer (TV film)
Tee mit Zitrone (TV film)
1973 Wenn die Tauben steigen (TV film)
1970 Sommer - Anfang ohne Ende (TV film)
1967 Laurencia (TV film)
Television (TV film)
1966 Die Rebellion des Patrick Wright (TV film)
1965 Chaussee zum großen Himmelswagen (TV film)
1964 Asphalt-Story (TV film)
Sommer in Heidkau (TV film)
1963 Der Mann des Tages (TV film)
Jupitersinfonie (TV film)
1962 Die Entlassung (TV film)
Gift (TV film)
1961 Der Tag des Ludger Snoerrebrod (TV film)
Die Salinis (TV film)

TV seriály

1989 Tierparkgeschichten (TV seriál)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1981 Proklínaná a milovaná (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
1968 Cesty (TV seriál)
1960 Moabiter Miniaturen (TV seriál)

Divadelní záznam

1984 Candida (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Hochzeitsreise (TV film)
1978 Der zweite Mann (TV film)
1977 Láska a královna (TV film)
1975 Bin ich Moses? (TV film)
1965 Chaussee zum großen Himmelswagen (TV film)

TV seriály

1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
1968 Cesty (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Tarinoita Euroopasta
2003 Abschied, Der
Das verräterische Herz (studentský film)
1992 Tatort - Tod aus der Vergangenheit (TV film)
1975 Bin ich Moses? (TV film)
1973 Wenn die Tauben steigen (TV film)
1963 Komm mit mir nach Montevideo (TV film)
1962 Ist doch kein Wunder (TV film)
1961 Die Salinis (TV film)

TV seriály

1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky