foto

Oleg Novikov

  • nar. 21.1.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tam, gdě jesť sčastě dlja meňa (TV film)
1976 Pozovi meňa v dal světluju

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
2015 Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
2014 Legavyj 2 (TV seriál)
Meteorit (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Něujazvimyj (S07E08)
2013 Pod pricelom (TV seriál)
2012 Legavyj (TV seriál)
MUR (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Ochraňajemyje lica (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2010 Zemskij doktor (TV seriál)
2009 Kotovskij (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace