foto

Daniel Christoff

  • nar. 31.10.1926 (93 let)
    Bonn, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Schuldlos schuldig (TV film)
1990 Mich will ja keiner (TV film)
1988 Havárie (TV film)
1986 Gegen die Regel (TV film)
1985 Die Spur der anderen (TV film)
1983 Datenpanne - Das kann uns nicht passieren (TV film)
Der Kunstfehler (TV film)
Heimat, die ich meine (TV film)
1982 Wir haben uns doch mal geliebt (TV film)
Zubringer, Der (TV film)
1981 Jeans (TV film)
1979 Direktmandat (TV film)
Fallstudien (TV film)
1978 Adoptionen (TV film)
Protokoll eines Verdachts (TV film)
1977 Rückfälle (TV film)
1975 Haus ohne Hüter (TV film)
Stumme Zeugen (TV film)
1974 Sechs Wochen im Leben der Brüder G. (TV film)
1972 Altersheim (TV film)
Finito l'amor (TV film)
Gladiatoren (TV film)
Tatort - Kennwort Gute Reise (TV film)
1970 Der Musterschüler (TV film)
1969 Umschulung (TV film)
1967 Rückkehr von Elba (TV film) - divadelní hra

TV seriály

1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1978 Jan Kryštof (TV seriál)
1977 Auf der Suche nach dem Glück (TV seriál)
1974 Aus Liebe zum Sport (TV seriál)
Lokalseite unten links (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1972 Sprungbrett (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1968 Hilfe, wir bauen (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Totschweigen (TV film)
1985 Die Spur der anderen (TV film)
1983 Datenpanne - Das kann uns nicht passieren (TV film)
1982 Wir haben uns doch mal geliebt (TV film)
1979 Direktmandat (TV film)
1978 Protokoll eines Verdachts (TV film)

TV seriály

1977 Auf der Suche nach dem Glück (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1975 Stumme Zeugen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky