foto

Michele Abrams

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Otcův návrat (TV film)
1994 Junior
1992 Buffy, zabíječka upírů
Senzační svět
1991 Oběť krásy (TV film)
1990 My Life as a Babysitter (TV film)
Skřet 2

TV seriály

1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
The Fanelli Boys (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace