foto

Marija Šukšina

  • nar. 27.5.1967 (52 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jolki 5
2013 Jolki 3
2012 Moja bezumnaja semja
2010 Pravosudije volkov
Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Kryša
Pochoronitě meňa za plintusom
2008 Bez viny vinovatyje
Indigo
1998 Cirk sgorel, i klouny razběžalis
1995 Americká dcera
Kakaja čudnaja igra
1989 Věčnyj muž
1974 Ptáci nad městem
1972 Třesky plesky
1969 Strannyje ljudi

TV seriály

2019 Ni šagu nazad! (TV seriál)
2018 McMafie (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Ljubov po-japonski (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Něpridumannoje ubijstvo (S02E64)
Echo prošlogo (S02E63)
Slučajnyj svidětěl (S02E59)
další epizody (21)
2014 Do svidanija, malčiki (TV seriál)
Manekenščica (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Smerť lučše, čem razluka (E06)
Ljubov zla (E05)
Pravo na ošibku (E04)
další epizody (6)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2013 Stanica (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
Dělo gastronoma №1 (TV seriál)
2006 Sakvojaž so svetlym buduščim (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
2004 Moja bolšaja armjanskaja svadba (TV seriál)
2001 Ljudi i těni: Sekrety kukolnogo těatra (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky