foto

Alexander Wikarski

  • nar. 1941
    Berlin, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Das verräterische Herz (studentský film)
1991 Polizeiruf 110 - Big Band Time (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Abgründe (TV film)
Polizeiruf 110 - Zahltag (TV film)
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine unruhige Nacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Still wie die Nacht (TV film)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort - Himmelblau oder Hans im Glück (TV film)
Die Reise des Monsieur Perrichon (TV film)
1986 Das Eigentor (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Klavier gesucht (TV film)
Eshelonite
Junge Herr Siegmund, Der (TV film)
1985 Das zweite Leben des Dr. Gundlach (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Inklusive Risiko (TV film)
1977 Der Staatsanwalt hat das Wort - Fahrspuren (TV film)
1976 Ein verdammt schöner Tag (TV film)
1975 Der arme Reiche, Hubert B. (TV film)
Kostja und der Funker (TV film)
Stunde Aufenthalt, Eine (TV film)
1974 Bittere Pillen (TV film)
Die Richterin (TV film)
Ein Freudenfeuer für den Bischof (TV film)
Geheimnis des Ödipus, Das (TV film)
Tod am Mississippi (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - Freitag gegen Mitternacht (TV film)
1972 Adjutant, Der (TV film)
Der Regimentskommandeur (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Vaterschaft anerkannt (TV film)
Leichensache Zernik
Nur ein Spaß (TV film)
Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
1971 Ein Mann, der sterben muß (TV film)
KLK volá PTX: Červená kapela
Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1969 Jede Stunde meines Lebens (TV film)
Jungfer, Sie gefällt mir
Krupp und Krause (TV film)
1967 Die Räuber (divadelní záznam)
1966 Der Staatsanwalt hat das Wort - Bummel-Benno (TV film)

TV seriály

1997 Kobra 11 (TV seriál)
Pomsta je sladká (S02E07)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1987 Kiezgeschichten (TV seriál)
1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1978 Scharnhorst (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1989 Aschermittwoch (TV film)
1988 Eine verfahrene Kiste (TV film)
Kalte Duschen (TV film)
1987 Annoncenglück
Der Bremsklotz (TV film)
Tumult bei Wernickes (TV film)
1986 Das Mehrzweckzimmer (TV film)
1983 Ideen hast du, Liebling!
1976 Aschenbrödel (TV film)
1965 Mandragora

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky