foto

Alexandra Soljankina

  • nar. 27.2.1984 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Roza i čertopoloch (TV film)

TV seriály

2017 Komanda B (TV seriál)
2016 Šelest (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Točki opory (TV seriál)
Udar zodiaka (TV seriál)
2014 Slava (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Fizika ili chimija (TV seriál)
2010 Těrminal (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Ljubovnyj kapkan (S02E03)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Pauk (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace