foto

Oldřich Hrůza

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Saxána a Lexikon kouzel
2005 Oběti: Živnostník (TV film)
Trampoty vodníka Jakoubka (TV film)
2003 Městečko
Nezvěstný (TV film)
2001 Babí léto
Nikdo neměl diabetes (TV film)
Zázračné meče (TV film)
1995 Venušina delta
1991 Panenka s porcelánovou hlavičkou (TV film)
1989 Divoká srdce

TV seriály

2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zmizení herce Bendy (E02)
2004 Redakce (TV seriál)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace