foto

Oldřich Hrůza

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Saxána a Lexikon kouzel
2009 Čerpací stanice (studentský film)
2005 Trampoty vodníka Jakoubka (TV film)
2004 In nomine patris (TV film)
2003 Městečko
Nezvěstný (TV film)
2001 Babí léto
Nikdo neměl diabetes (TV film)
Zázračné meče (TV film)
1995 Venušina delta
1991 Panenka s porcelánovou hlavičkou (TV film)
1989 Divoká srdce

TV seriály

2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zmizení herce Bendy (E02)
2005 Oběti (TV seriál)
Živnostník (E06)
Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak jsme mechanizovali naši rostlinnou výrobu (S03E05)
2004 Redakce (TV seriál)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Bitva o kopec (E09)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
In dubio pro reo (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky