foto

Oldřich Hrůza

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Saxána a Lexikon kouzel
2005 Trampoty vodníka Jakoubka (TV film)
2003 Městečko
Nezvěstný (TV film)
2001 Babí léto
Nikdo neměl diabetes (TV film)
Zázračné meče (TV film)
1995 Venušina delta
1991 Panenka s porcelánovou hlavičkou (TV film)
1989 Divoká srdce

TV seriály

2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zmizení herce Bendy (E02)
2005 Oběti (TV seriál)
Živnostník (E06)
Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak jsme mechanizovali naši rostlinnou výrobu (S03E05)
2004 Redakce (TV seriál)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Bitva o kopec (E09)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
In dubio pro reo (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace